Kapcsolat

Scroll down for English.

OLVASSA EL FIGYELMESEN, MIELŐTT ÍR!
Ezen az űrlapon keresztül tud e-mailt küldeni. Az űrlapon küldött adatokat nem titkosított kapcsolaton küldi a rendszer, a további e-mailezés a szokásos módon titkosított kapcsolaton keresztül történik. Ha a aggódik amiatt, hogy az adataival visszaélhetnek, hívjon telefonon vagy hagyjon üzenetet az ott leírtak szerint. Többet az adatai kezeléséről az adatkezelési tájékoztatóból tudhat meg.

Ha szeretne hozzám bejelentkezni, kérem, rögtön adja meg az alábbiakat:

  • a telefonszámát,
  • ha van, a vonalasat is,
  • hogy milyen problémával fordul hozzám.

Kérem, vegye figyelembe, hogy csak napközbeni időpontra számíthat hétfőtől szerdáig.

A levelező rendszerek és programok szinte mindig a spam vagy junk mappába teszik a válaszleveleimet – azt is nézze. Ha nem kap választ ésszerű határidőn belül, kérem, jelentkezzen újra. Elnézést a kellemetlenségért.
Budapest, VI. kerület, Oktogonnál

OLVASSA EL, MIELŐTT HÍV!
Ha a hangpostához jut, az először azt mondja, nem elérhető a szám. Ez csak azt jelenti, hogy nem vettem fel a telefont, de attól még lehet üzenetet hagyni.
+36-1-7810794

READ CAREFULLY BEFORE YOU WRITE!
You may use this form to send me mail. The data sent in the form are sent through a non-secure connection but later e-mailing uses secure connections. If you are concerned that your data may be used by someone please call or leave a message instead, as described below.

If you want to book an appointment with me, please provide the following:

  • your phone number,
  • including any landline,
  • a short description of your problem.

Please note that I will only have appointments during the day from Monday to Wednesday.

E-mail systems and programs almost always put my replies in the spam or junk folder; please check there, too. If you do not receive an answer within a reasonable time, please try to get in touch again.
 

READ BEFORE CALLING!
If you reach the voicemail, it first says in Hungarian that the number is not available but that only means I have not answered the phone. You can still leave a message afterwards.
+36-1-7810794