Skype-konzultáció COVID-19 idején

A járvány idején skype-on vagy telefonon tartok konzultációt ügyfeleimnek. Ezt a munkát a veszélyhelyzet elmúltával személyesen folytathatjuk. A skype-os vagy telefonos munkához fontos, hogy legyen lehetősége elvonulni a beszélgetés idejére, skype esetén legyen megfelelő internetelérhetősége (ideális esetben vezetékes internet, de legalább olyan, jó minőségű WIFI, amelyet más a beszélgetésünk idején nem használ nagy sávszélességet igénylő feladathoz -- letöltéshez, online játékhoz, videonézéshez), és lehetőleg tudjon fülhallgatót használni, ha a vonal visszhangos lenne.

Ha nem akar vagy tud skype-olni és csak drágán tud telefonálni, a 1,5 órás ülés díján felül plusz körülbelül 500 Ft-ért tudom Önt magyarországi mobilszolgáltató számán hívni, vonalas számon pedig még olcsóbban. Ugyanakkor ez a megoldás nem teljesen megbízható, és rosszabb hangminőséggel jár, tehát érdemesebb telepíteni számítógépére vagy mobiltelefonjára az ingyenesen használható skype-ot.

A velem való munkáról még annyit érdemes tudni, hogy hétfőtől szerdáig napközben, jellemzően legkorább 10:00, legkésőbb 16:00 órai kezdettel számíthat időpontra.

Kérem, használja a kapcsolat űrlapot a jelentkezéshez!